Coronavirus Update

Helaas is ook ons land getroffen door het Coronavirus en daarom willen wij je informeren over de huidige stand van zaken en voorzorgsmaatregelen die wij getroffen hebben. Wij volgen de instructies en richtlijnen van de overheid/RIVM strikt op en houden updates nauw in de gaten. Met een aantal preventieve maatregelen hopen wij het risico op verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te garanderen.

Levering

Heb jij wat bij ons besteld? Dit zijn de laatste updates rondom de levering:
 
 • Update: In verband met de lockdown van België kunnen leveringen vertraging oplopen. Al onze Belgische klanten die een levering verwachten worden van tevoren gebeld voor toestemming of we de producten mogen leveren, dit kan alleen op particuliere adressen (geen pakketpunten). Van onze Belgische leveranciers hebben we de levertijd op de website aangepast. Van alle andere leveranciers kunnen we de producten nog zonder problemen leveren. Zodra leveranciers ons op de hoogte stellen van wijzigingen, zullen wij dit direct doorvoeren op onze website.
 • Onze chauffeurs en externe vervoerders zullen de bestelling voor jou als ontvanger aftekenen, nadat alle goederen gezamenlijk gecontroleerd zijn.
 • Onze externe vervoerders tekenen eveneens af wanneer zij de bestelling naar tevredenheid bij je afgeleverd hebben.
 • Voordat wij komen leveren, plannen wij telefonisch een afspraak met je in. Indien je geen levering wilt ontvangen, kun je dat op dat moment aangeven.
 • Bij leveringen houden we 1,5 meter afstand.
 • Vanwege het Coronavirus betreden we geen huizen of complexen. Leveringen zullen voor de deur plaatsvinden.

Showrooms

Ben je van plan om naar de showroom te komen? Dit zijn de laatste updates rondom showroombezoeken:
 
 • In onze showroom ben je van harte welkom. Dankzij onze versterkte hygiënemaatregelen kunnen onze collega’s je goed ontvangen.
 • Heb je last van (lichte) griepklachten dan verzoeken we je tijdelijk om je inspiratie (en eventuele bestelling) online te doen.
 • Alle contactpunten in de showrooms krijgen extra aandacht en worden meer dan regelmatig schoongemaakt.
 • Iets moois uitgezocht? Dan verzoeken we je om deze via pinbetaling of bankoverschrijving te voldoen.
 • Houd rekening met andere winkelaars en onze collega’s en houd een passende afstand (1,5 meter).
 • Lichamelijk contact zoals het schudden van een hand wordt tijdelijk niet gedaan.
 
 
 
Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten en zullen wij je direct informeren indien wij genoodzaakt zijn onze dienstverlening aan te passen.
Wij hopen je middels deze update voldoende te hebben geïnformeerd over de laatste ontwikkelen en wensen iedereen alle sterkte toe. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag. Tevens verzoeken wij je ook om ons van feedback te voorzien, mocht je deze hebben.
 

Vragen? Onze collega’s staan je graag te woord!

Bij vragen helpen we je nog steeds heel graag verder in je zoektocht naar een nieuwe badkamer, nieuw toilet of bijvoorbeeld tegels voor je keuken of woonkamer. Klik op de button hieronder om te zien hoe je met ons in contact kunt komen.
Klik hier om in contact te komen met de klantenservice
 

Tips voor betere hygiëne thuis

Tips voor de thuiszitters! Ook thuis is het belangrijk om je omgeving hygiënisch te houden zodat het coronavirus geen kans maakt. Naast de tips & adviezen dat het RIVM geeft, willen we nog wat aanvullende tips geven gericht op de hygiëne thuis!
 
 • Schroef het aantal contactpunten naar beneden en voorzie je huis van items die bijvoorbeeld op een sensor werken óf die je met je voet bedient zoals een pedaalemmer.
 • Focus op de contactpunten. Contactpunten zijn plekken waar veel mensen met hun handen aan zitten. Denk aan deurklinken, handgrepen, lichtknopjes, etc. Neem deze minimaal 1 keer per dag af zodat het virus minder kans heeft te overleven op deze oppervlakken.
 • Was je handen regelmatig en gebruik papieren handdoekjes voor het drogen van de handen. Katoenen handdoekjes kunnen een bron van bacteriën zijn.
 • Dring gebruik van vaatdoeken, handdoeken en theedoeken zoveel mogelijk terug en vervang deze waar het kan voor papier. Gebruik je deze toch graag? Vervang ze dan regelmatig!
 • Tijd over? Geef je Badkamer & toilet een grondige schoonmaak! Dan halen we de standaard voorjaarsschoonmaak in april gewoon ietsje naar voren.