Accessoires

Accessoires spelen een belangrijke rol in de inrichting van een leefruimte. Ze zorgen voor de sfeer en details die de stijl compleet maken. Dit is voor een badkamer of toilet niet anders. Bij Budget Sanitair bieden wij daarom een breed assortiment aan accessoires, zodat u zelf uw droombadkamer samen kunt stellen. Neem uw tijd dus om de juiste keuze te maken. U kunt natuurlijk ook langskomen in de showroom om eventuele ideeën op te doen. Om de keuze makkelijk te maken en de inrichting wel in één lijn te houden bieden wij verscheidene lijnen aan zodat alle accessoires in huis hetzelfde design behouden.


Verschillende soorten

Aangezien ons assortiment zo breed is, hebben wij de accessoires voor u onderverdeelt in aantal groepen die we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

• Bad accessoires
• Douche accessoires
• Toilet accessoires
• Handdoekhouders
• Planchetten en plateaus
• Verlichting


Bad accessoires

Bij bad accessoires moet vind u accessoires die het gemak en comfort verhogen. Denk bijvoorbeeld aan badgrepen en badkussens. Al deze producten zijn bedoeld om optimaal te genieten bij het gebruik van het bad en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.


Douche accessoires

Met douche accessoires bedoelen we shampoo houders, sponsen en raamwissers. Allemaal producten die in geen enkele badkamer mogen ontbreken.


Toilet accessoires

Bij de toilet accessoires vind u naast de toiletrolhouders en toiletborstels ook compleet samengestelde toilet accessoire sets. Zo koopt u alle benodigde accessoires in een keer en in dezelfde stijl.

Handdoekhouders

Zoekt u handdoekhouders of rekken, haakjes of andere accessoires? Bij Budget Sanitair kiest u uit een uitgebreid assortiment. Deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals rvs, hout, chroom, etc.


Planchetten en plateaus

Om de badkamer netjes te houden zijn planchetten en plateaus wel zo makkelijk om uw badartikelen op te ruimen. Plus het oog wil ook wat natuurlijk, daarom vindt u bij ons de mooiste mogelijkheden.


Verlichting

De badkamer heeft nog wel het meeste baat bij de juiste verlichting. Spotjes langs de wand, of een hanglamp boven de spiegel doet al zoveel voor de sfeer en uitstraling van een badkamer. Kom vooral langs bij ons in de showroom om met uw eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is.