Gesloten douchecabine

Een gesloten douchecabine dankt zijn naam aan het feit dat de douchecabine aan alle zijkanten is voorzien van een wand. Deze douchecabines worden standaard met een douchebak geleverd, waardoor ze vrijwel overal geplaatst kunnen worden. De gesloten douchecabines zijn voorzien van een kraan, douche en het benodigde leidingwerk. Het enige dat u nodig heeft is een wateraansluiting en een afvoer.


Verschillende modellen douchecabines

Om in zoveel mogelijk verschillende situaties een geschikte douchecabine te kunnen plaatsen zijn de gesloten douchecabines in diverse verschillende vormen en maten te krijgen. Naast de standaard vierkante en kwartronde modellen zijn een aantal cabines ook leverbaar als rechthoekige of asymmetrische modellen. Dit creëert extra mogelijkheden voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte.

Niet alleen de vorm is bepalend voor de benodigde ruimte, het type deur is ook belangrijk. Zo heeft u met een draaideur meer ruimte in de badkamer nodig om de deur te openen. Wanneer dit niet kan is een schuifdeur een goed alternatief.


Voordelen van een gesloten douchecabine

Een gesloten douchecabine biedt een aantal belangrijke voordelen die het overwegen waard zijn voor het aanschaffen van een douchecabine:

  • Geen water meer over de vloer
  • Gemakkelijk overal te plaatsen
  • Voorzien van douchebak met afvoer
  • Geen tegels op de vloer nodig


Luxe en ontspanning

De uitgebreide gesloten douchecabines zijn uitgerust met een aantal extra opties. De rug massagejets zorgen voor een intense watermassage, terwijl u met de radio naar de muziek van uw voorkeur luistert. Hiermee creëert u een heerlijk ontspannen sfeer tijdens het douchen. Bij de cabines met een verhoogde douchebak en een zitje kunt u ook genieten van een heerlijk voetenbad.