Badkamerkast

In de badkamer is er altijd ruimtegebrek. Alleen een meubel beschikt vaak niet over voldoende ruimte om al uw douche- en badkamerproducten op te bergen. Daarom is een badkamerkast een perfecte uitkomst. De kasten zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen. De meest voorkomende modellen zijn de langwerpige kolomkasten van 30cm – 40cm breed. Zeer geschikt om hoge flessen of stapels handdoeken in op te bergen. Voor de hoge kasten is lang niet altijd ruimte in de badkamer. Een goed alternatief zijn de kleine badkamerkastjes. Deze zijn slechts 70cm hoog en kunnen boven de wastafel, naast de spiegel geplaatst worden.

Design

Een kast heeft natuurlijk niet alleen de functie om zoveel mogelijk opbergruimte te bieden. Het moet ook goed thuis passen bij de rest van de badkamer. Vandaar dat we de kolomkasten aanbieden in vele verschillende kleuren. Hierdoor is altijd wel een passende combinatie te maken met de vloer- of wandtegels. De kasten kunnen greeploos uitgevoerd worden of met greep. De grepen zijn ook weer in verschillende designs verkrijgbaar.

Verschillende soorten kolomkasten

Soft close systeem

Tegenwoordig onmisbaar bij uw badkamerkasten, is het soft close systeem. Zo kunt u zonder er bij na te denken de kastdeurtjes dicht duwen en hoeft u niet bang te zijn dat deze te hard dicht valt. Zo zorgt het systeem ervoor dat de kastdeur op de laatste centimeters geleidelijk aan afremt tot de deur zich geheel en stil sluit.

Maten

Iedere badkamer is ingericht op een andere manier. Op budget-sanitair vindt u een groot aantal badkamerkasten in standaard maten. Deze afmetingen zijn toepasbaar in veel situaties, maar lang niet alle. Daarom bieden wij ook de service aan om kasten op maat te maken. De kleur, greep, indeling en maat is volledig zelf te bepalen.

Prijsklasse

Budget-Sanitair heeft badkamerkasten in elke prijsklasse. Kasten met een standaard afmeting en kleur bieden we zeer voordelig aan en zijn al verkrijgbaar vanaf € 125,00. Wilt u liever een kast op maat gemaakt met een zelf bepaalde indeling, komt de prijs aanzienlijk hoger uit. Aangezien hier meer arbeid in zit, is dat ook logisch. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Informeer gerust bij één van onze verkoopadviseurs.