Hoekbad

Heeft u ook een badkamer die eigenlijk net te klein is voor een standaard ligbad? Kijk dan ook eens naar een hoekbad. Het voordeel van een hoekbad is dat deze netjes wordt weggewerkt in de hoek van uw badkamer. Dit zorgt voor een efficiëntere indeling van de badkamer, waardoor u meer ruimte overhoudt voor ander badkamermeubilair. Zo kunt u bijvoorbeeld nog een badmeubel of toilet in de badkamer plaatsen.


Modellen hoekbaden

In hoekbaden is onderling veel variatie te vinden. Zo zijn er hoekbaden die rondom betegeld moeten worden en hoekbaden die voorzien zijn van een afneembaar scherm. Naast een compleet andere uitstraling is dit scherm ok praktisch in het gebruik. Het hoekbad is gemakkelijk te plaatsen en u heeft altijd toegang tot de onderkant indien onderhoud noodzakelijk is.

Naast de afwerking van het bad zijn er ook verschillen in de badkuip. Door de karakteristieke vorm van een hoekbad kan de badkuip ook breder gemaakt worden. Hierdoor is het mogelijk om naast de éénpersoons baden ook een hoekbad voor twee personen te maken.


Afmetingen

Het optimaal indelen van de beschikbare ruimte is vaak een belangrijke reden om voor een hoekbad te kiezen. Om die reden beschikt Budget-Sanitair over hoekbaden met diverse afmetingen, zowel symmetrisch als asymmetrisch. Zo kunt u zelf de optimale indeling van uw badkamer bepalen. Het ideale hoekbad voor uw badkamer vindt u bij Budget-Sanitair.