Verwarming

Verwarming is in elke badkamer terug te vinden en tegenwoordig zijn de mogelijkheden zeer divers. Vandaar dat Budget Sanitair u veel te bieden heeft op het gebied van badkamerverwarming. Deze radiatoren zijn voornamelijk bedoeld om de badkamer te verwarmen, maar een mooie designradiator kan zeker ook gebruikt worden als wanddecoratie. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden en modellen:


Diversiteit

Verwarming is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Iedereen is bekend met de ouderwetse paneelradiator. Deze radiatoren werken prima, maar in de moderne badkamer wilt u natuurlijk een radiator die past in het interieur. Daarom zijn de radiatoren verkrijgbaar in verschillende oplossingen met elk hun eigen designs. Een aantal voorbeelden hiervan:

• Handdoekradiatoren
• Design radiatoren
• Elektrische radiatoren
• Vloer verwarming


Warmteverspreiding

Radiatoren werken op het tegenstroom systeem. Dit betekend dat het warme water door de leidingen van de radiatoren van boven naar beneden stromen en zo doende de lucht verwarmt. Dit noem je convectie. Daarnaast zorgt straling voor een groot deel van de warmte afkomstig van uw verwarming.


Vermogen

Bij het samenstellen van uw badkamer is het van belang om de juiste radiator en vermogen te kiezen. Dat hangt er voor een groot deel vanaf hoe groot uw badkamer is, het gaat namelijk om het aantal kubieke meters dat verwarmt moet worden. Ook is belangrijk of uw badkamer centraal in huis is, of langs een buitenwand geplaatst is. U kunt bij ons altijd terecht voor een professioneel en passend advies.


Design

Behalve het klassiek gekartelde model, zijn designradiatoren tegenwoordig in mooie en bijzondere ontwerpen te krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een handdoekradiator plaatsen waarop u gemakkelijk een handdoek kan laten drogen. Bij een aantal vlakke modellen heeft u de mogelijkheid om een handdoekrek te bevestigen op verschillende hoogtes om alsnog handdoeken op te hangen. Bij Budget Sanitair kunt u in ieder geval al uw wensen in de zoekfilters verwerken om voor u de geschikte radiator te vinden.


Elektrisch

Wanneer u niet beschikt over een verwarmingsaansluiting in de badkamer kunt u ervoor kiezen om een elektrische radiator te plaatsen. Ook dit type verwarming is te krijgen in een prachtige designradiator. Een andere optie is elektrische vloerverwarming, waardoor u geen radiator meer aan de wand hoeft te plaatsen.


Scherpe geprijsd!

Omdat wij bij van Budget Sanitair nauw samenwerken met onze leveranciers en groot inkopen, is ons aanbod van een ongekend lage prijs. In tegenstelling tot onze concurrenten bieden wij naast de laagste prijs, ook de hoogste kwaliteit en service. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en prijzen.