Wastafelkraan

Bij Budget-Sanitair hebben we voor iedere situatie de juiste wastafelkraan in huis. Wij leveren zeer uiteenlopende modellen, zodat we voor elke stijl een passende oplossing hebben. Zo vind u bij Budget-Sanitair altijd wat u zoekt. Heeft u bijvoorbeeld een mooi badkamermeubel met moderne mat verchroomde grepen, dan hebben wij verschillende modellen wastafelkranen met een mat verchroomde afwerking.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2


Verschillende modellen

Niet alleen de vormen, ook de kleuren zijn met de tijd veranderd. Naast de standaard glanzend verchroomde kranen zijn tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden beschikbaar. Voor badkamer met een robuuste stijl is een kraan met RVS afwerking een prachtige oplossing. Dit combineert erg mooi met een houten of natuurstenen wastafelblad. Wilt u iets moderns, kijk dan naar een strak afgewerkte glanzende kraan, of eventueel een zwart model. Dit geeft een compleet andere sfeer in de badkamer.

Voor een wastafel met kraanplateau is een standaard wastafelkraan een prima oplossing. Wanneer u kiest voor een opbouw waskom zonder kraangat kunt gebruik maken van een verhoogde wastafelkraan. Deze kranen beschikken over een bediening bovenop voor gemakkelijk gebruik en zijn hoog genoeg om comfortabel de handen te kunnen wassen.


Inbouw wastafelkraan

Een inbouw wastafelkraan is een ideale oplossing voor wastafels zonder kraanplateau en kan met zowel hangende als staande wastafels gecombineerd worden. Omdat alle leidingen in de muur zijn weggewerkt geeft een inbouwkraan de badkamer een rustige, maar zeer moderne look.


Onze merken

Bij Budget-Sanitair heeft u de keuze uit veel verschillende merken. Naast de bekende A-merken leveren wij ook een aantal huismerken van goede kwaliteit. Het verschil tussen deze merken ervaart u vooral in de portemonnee, niet in het dagelijks gebruik! Een kleine greep uit ons assortiment:

- Hans Grohe
- Lambini Design
- Hansa
- Gessi
- Mueller
- Kludi

U bent van harte welkom om onze collectie te bekijken in onze showroom in Harderwijk. Onze adviseurs staan u graag te woord om u te helpen met uw keuze!