Drukplaten

Om het inbouwreservoir van uw toilet te bedienen heeft u een drukplaat nodig. Budget-Sanitair levert drukplaten van alle A-merken. Zo heeft u de keuze uit een grote verscheidenheid aan verschillende ontwerpen en materialen. Dit is ideaal als u de drukplaat wilt aanpassen aan de stijl van uw badkamer of toilet.


Design

De drukplaten kunnen in verschillende designs en kleurcombinaties geleverd worden. Erg populair zijn de verchroomde en mat verchroomde modellen. Deze sluiten vaak perfect aan bij de stijl van de kranen en accessoires in de badkamer of het toilet. Bedenk wel dat niet elke drukplaat op elk reservoir past.

Vrijwel alle drukplaten zijn voorzien van twee afzonderlijke drukknoppen. Het is namelijk niet nodig het toilet altijd met een grote spoelbeurt te spoelen. Met de twee knoppen kunt u zelf kiezen voor een kleine of grote spoeling. Hiermee bespaart u flink op het waterverbruik, wat niet alleen goed is voor het milieu. U merkt het ook in de portemonnee!


Materiaal en uitstraling

Naast de standaard kunststof drukplaat kunnen de drukplaten ook van andere materialen gemaakt worden. Denk aan bijvoorbeeld metaal en glas. Dit zorgt meteen voor een hele andere uitstraling van het toilet.

De drukplaat is het enige onderdeel van het inbouwreservoir dat in het zicht geplaatst wordt. Helaas wordt dit vaak vergeten bij de aanschaf van een reservoir en wordt een duur reservoir met een goedkope drukplaat gekocht. U kunt uw toilet zoveel meer uitstraling geven met een andere drukplaat. Bespaar hier daarom niet op, want Budget-Sanitair biedt u zeer scherpe prijzen!