Spiegels

De spiegel is een essentieel onderdeel van de badkamer. Naast het praktische doel van een spiegel kan biedt een spiegel ook een aantal voordelen. Zo zorgt een mooie grote spiegel door weerkaatsing van licht voor een optisch ruimere badkamer. Daarnaast kan de spiegel ook een lichtbron in de badkamer zijn wanneer deze gecombineerd wordt met een spiegellamp. Bij Budget Sanitair heeft u een ruime keus uit spiegellampen, maar ook spiegels met ingebouwde ledverlichting.


Hoge kwaliteit

De kwaliteit van onze badkamerspiegels staat voorop bij Budget Sanitair. Gemaakt van het beste materiaal en tot in detail netjes afgewerkt. Het A-klasse glaswerk en de premium coating op de zijkanten maken de spiegel tot een duurzaam en krasvrij product. Dit houdt ook de corrosie van het framewerk tot een minimum en zo ziet de spiegel er na jaren intensief gebruik nog steeds uit als nieuw. De achterzijde is gezandstraald zodat u altijd de keuze heeft om bijvoorbeeld een verwarmingselement te plaatsen zodat uw spiegel niet beslaat.


Spiegels met verlichting

Wij hebben een grote collectie aan spiegels met verlichting ingebouwd, maar ook losse verlichting die u op of rondom uw spiegel kunt bevestigen. Deze spiegelverlichting bestaat voornamelijk uit energiezuinige LED-verlichting.


Spiegelkasten

Spiegelkasten zijn een praktische oplossing om efficiënt opbergruimte te creëren. Hierdoor kunt u gemakkelijk de badkamer op orde houden. Alle wastafelbenodigdheden kunt u opruimen in de spiegelkast, zodat deze altijd op ooghoogte binnen handbereik zijn. Budget Sanitair levert een groot aantal spiegelkasten uit dezelfde productlijnen als de wastafelmeubels, zodat u het design in de gehele badkamer kunt laten terugkomen.


Extra opties

Met de technologie van vandaag hoeven we het niet alleen bij verlichting te houden. Zo biedt Budget Sanitair ook lijnen met ingebouwde verwarmingselementen of zelfs muzieksystemen. Voor ieder wat wils en waar u ook voor kiest, al onze spiegels worden compleet geleverd met aansluit- en bevestigingsmaterialen.