Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

LET OP: Voordat u producten retour stuurt, dient dit bevestigd te zijn door Budget-Sanitair.

Annuleren

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de order verzonden is. Dit geldt niet voor speciale bestel artikelen. Indien het een speciaal bestel artikel is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. U kunt uw annulering per mail doorgeven aan info@budget-sanitair.nl of telefonisch bij onze klantenservice: 0341-232323. 

Wijze van retour sturen

Om uw bestelling te retourneren dient u gebruik te maken van het retourformulier en deze bij het retourpakket in de doos mee te sturen. Voordat u artikelen retour stuurt dient dit schriftelijk of per email bevestigd te zijn door budget-sanitair.nl.

Stappenplan retour Budget-Sanitair

Budget-sanitair.nl accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

- Het product/producten geheel compleet, indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat zijn.
- Het product/producten ongebruikt zijn.
- Het product/producten schoon zijn.
- Het product/producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.
- De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in deoriginele verpakking, hetgeen ook geldt, voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
- Het artikel binnen 30 dagen na levering retour wordt gemeld.
- Het artikel wordt verpakt in een doos of inpakpapier en het bestelnummer duidelijk op de oververpakking vermeldwordt.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien het pakket verloren is gegaan tijdens het retour sturen is Budget-Sanitair.nl daar niet verantwoordelijk voor. Wij adviseren u daarom het pakket aangetekend te versturen. Voordat u een bestelling retourneert dient u een service aanvraag in te vullen.

Retour aanvraag

Klik hier om een retouraanvraag te doen.