Fontein

Het toilet is vaak de kleinste ruimte van de woning. Toch moet deze ruimte beschikken over een aantal noodzakelijke sanitaire voorzieningen. Om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de beschikbare ruimte is niet alleen de indeling, maar ook het formaat van de voorzieningen van groot belang. De fontein is hier een goed voorbeeld van. Dit is een kleine wastafel, speciaal gemaakt voor toepassing in het toilet. Zo kunt u ook het kleinste kamertje van alle gemakken voorzien!

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2


Welk fontein?

Het kiezen van de perfecte fontein voor uw toilet is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Er is een ruime selectie van verschillende vormen, afmetingen en materialen waar u een keuze uit kunt maken. Het meest populaire design, de rechthoekige fontein, is in bijna elk modern toilet toe te passen. Naast de standaard modellen zijn deze ook verkrijgbaar in een extra breed, maar ondiep model. Hierdoor neemt de fontein minder ruimte in beslag, maar kunt u toch comfortabel uw handen wassen. Als u wat meer ruimte in het toilet heeft is een vierkant of halfrond fontein ook een goed alternatief.

Naast de verschillende vormen heeft u de keuze uit diverse materialen. Zo kunt u het toilet helemaal naar wens inrichten. Natuursteen is een materiaal dat steeds meer aan populariteit wint. Het heeft een luxe uitstraling en kan zeer strak afgewerkt worden. Het meest gebruikte materiaal voor de fontein is nog altijd keramiek. Door de geglazuurde afwerking is keramiek gemakkelijk schoon te maken en heeft het weinig onderhoud nodig.

Om u op weg te helpen hebben wij een aantal handige filters voor u klaargezet. Zo vind u gemakkelijk en snel de fontein die het beste in uw toilet past:

Complete fonteinset
Natuursteen fontein
Keramisch fontein


De perfecte combinatie

Een fontein is natuurlijk niet compleet zonder een goede toiletkraan. Budget-Sanitair beschikt over een groot assortiment met verschillende ontwerpen en stijlen. Zo kiest u gemakkelijk een toiletkraan die in het design van uw toilet past. Kijk voor het gemakt ook eens bij onze fonteinsets. Deze hebben wij al voor u samengesteld, zodat u dit niet meer hoeft te doen!


Onze merken

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn levert Budget-Sanitair producten van diverse leveranciers. Zo vind u altijd de fontein die bij uw stijl past.

• Sanigoods
• Lambini Designs
• Duravit
• Laufen
• Ideal Standard
• Villeroy & Boch
• Keramag