Badkamermeubel

Het badkamermeubel is van groot belang in de badkamer. Het is het meest gebruikte onderdeel en daarmee moet het efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waardoor we voor iedere ruimte en stijl wel oplossingen hebben. Daarnaast hebben wij ook bijpassende badkamerkasten. U kunt kiezen voor een smal badkamermeubel met een grote kast ernaast waardoor er meer opbergruimte gewonnen wordt. Denkt u voldoende opbergruimte te hebben met alleen een onderkast? Dan kunt u gaan voor een badmeubel met twee kranen. Meubels met twee kranen hebben één grote spoelbak of twee kleine spoelbakken. Vaak blijft er weinig ruimte over voor bijvoorbeeld uw toilettas of make-up koffer. Wellicht is daarom een asymmetrische spoelbak weer ideaal! Kom langs in onze showroom en ervaar deskundig advies.

Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een onderverdeling gemaakt. Maak gebruik van de filters om snel het product te vinden die u zoekt.

Soorten meubels:

Materiaal en stijl

Bij Budget-sanitair hebben we een grote keus aan verschillende stijlen en materialen voor badkamermeubels. Massief eiken is een materiaal wat steeds meer voor komt. Het is kwalitatief hoogwaardig hout en kan in verschillende kleuren behandeld worden. Doordat het tegen vocht moet kunnen, is de behandeling noodzakelijk. Massief eiken is een duur materiaal waardoor de prijzen hoger zijn dan mdf meubelen. Overigens worden de eiken onderkasten veelal per stuk geproduceerd in tegenstelling tot mdf meubelen. Deze worden in de massa gefabriceerd.
De wastafels zijn ook in verschillende materialen verkrijgbaar. Het meest voorkomend is nog steeds de keramische wastafel, ook wel porselein genoemd. Een sterk materiaal wat krasbestendig is. Tevens is het erg onderhoudsvriendelijk. Een natuurstenen wastafel moet bijvoorbeeld geïmpregneerd worden. Hierdoor kunnen vuilresten niet in de poreuze steen trekken. Dit vereist wat meer onderhoud, maar het is de moeite waard. Het eindresultaat van natuursteen is verbluffend mooi. Andere materialen zijn mineraalmarmer, glas, solid surface, composiet of riviersteen.

Onze merken

  • Saniclear
  • Mueller
  • Lambini designs
  • Tiger
  • B-Stone
  • Thebalux
  • Puris

Showroom

Onze badkamermeubels zijn gedetailleerd omschreven op de website, maar u kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in onze showroom om ideeën op te doen. Zo voelt en ziet u in werkelijkheid wat wij te bieden hebben. De kleuren in werkelijkheid ogen vaak net wat anders dan op foto’s. De stevigheid van de lades, hoe de wastafel aansluit op het badmeubel, hoeveel opbergruimte een lade biedt, dit is allemaal te bezichtigen in onze showroom van 800m2!