Badkraan

Ook voor een nieuwe badkraan bent u bij Budget-Sanitair aan het goede adres. Wij hebben niet alleen een ruime keuze in badkranen met een klassiek of modern design, ook de inbouw en badrandkranen zijn een populaire keuze. Vrijwel alle badkranen zijn voorzien van een knop om te kiezen tussen de baduitloop en de douche aansluiting. Zo kunt u ook gemakkelijk een douche nemen in het bad.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Verschillende badkranen

Badkranen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Voor elk type bad en elke smaak is er een passende badkraan te krijgen. Naast het design heeft u ook de keuze uit een meng- of thermostaatkraan. Budget-Sanitair beschikt over een groot assortiment badkranen, zodat wij in elke wens kunnen voorzien.


Inbouw badkraan

Bij een inbouw badkraan worden de thermostaat en de leidingen in de muur weggewerkt. Hierdoor zijn alleen het bedieningspaneel, de baduitloop en de handdouche zichtbaar. Dit zorgt voor een zeer luxe en rustige uitstraling bij het bad, zodat u optimaal kunt ontspannen.


Staande badkraan

Heeft u een prachtig vrijstaand bad? Dan is een staande badkraan de perfecte oplossing voor u. De staande badkraan kan op elke gewenste plek naast het bad gezet worden. Omdat alle leidingen in de vloer worden gelegd kunt u vrij rondom het bad lopen. De staande badkranen van Budget-Sanitair zijn voorzien van dezelfde functies als de standaard badkranen. Zo heeft u bij een staande kraan een meng- of thermostaatkraan, een baduitloop en een handdouche.


Badrandkraan

Een badrandkraan geeft het bad een unieke en luxe uitstraling. Dit type kraan wordt inclusief bedieningselementen in de rand van het bad geplaatst. Ook de slang van de handdouche wordt uit het zicht in de rand van het bad weggewerkt.