Complete Toilet set

Om u thuis te voelen in uw woning is het van belang dat de inrichting uw persoonlijkheid reflecteert. Dit geldt voor alle ruimtes in de woning, zo ook voor de badkamer en het toilet. Om deze reden zijn de moderne badkamers voorzien van de meest uiteenlopende ontwerpen. Om de gewenste stijl in zoveel mogelijk elementen door te voeren zijn de moderne toiletpotten in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Bij Budget-Sanitair hebben we voor uw gemak de meest verkochte toiletpotten in verschillende stijlen in een set met verrassend hoge kortingen gecombineerd. Zo bent u verzekerd van een goed werkende complete toiletset en betaalt u de laagste prijs.


Verschillende toiletsets

Naast het design van de toiletpotten is er ook een verschil in inbouwreservoirs. Het meest verkochte kwaliteitsreservoir is de Geberit UP100 in combinatie met een bijpassende drukplaat. Wanneer u een luxere uitvoering wilt kiest u voor de UP320 of UP720 van Geberit. Naast inbouwreservoirs van Geberit levert Budget-Sanitair ook complete toiletsets met inbouwreservoirs van andere welbekende A-merken. Vind een complete toiletset met reservoir naar uw keuze met de onderstaande links:

Toiletset met Geberit
Toiletset met Grohe
Toiletset met Plieger
Toiletset met Wisa

Door deze A-merk inbouwreservoirs te combineren met toiletpot van ons eigen huismerk kunnen wij deze zeer scherp aanbieden. U heeft bij Budget-Sanitair al een complete toiletset voor €189,- inclusief BTW!


Merken

Veel complete toiletsets zijn voorzien van een toiletpot van het merk Lambini Designs. Dit is één van de huismerken van Budget-Sanitair. Het merk Lambini Designs levert toiletpotten van dezelfde kwaliteit als de welbekende A-merken voor een scherpe prijs. U kunt natuurlijk ook een toiletset kiezen met een A-merk toiletpot. Budget-Sanitair levert onder meer toiletpotten van de volgende merken:

• Lambini Designs
• Mueller
• Sphinx
• Duravit
• Villeroy & Boch

Voor een compleet overzicht van al onze toiletpotten kijkt u ook bij de losse toiletten. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij deze onderverdeeld in wand toiletten, staande toiletten en verhoogde toiletten. Zo vind u snel het toilet dat bij uw wensen past.