Douchescherm

Een moderne badkamer met zorgvuldig geselecteerde tegels en een luxe uitstraling mag gezien worden. Een glazen douchescherm biedt dan de perfecte oplossing. Omdat dit scherm gemaakt is van transparant veiligheidsglas houdt het de badkamer lekker ruimtelijk en licht. Hierdoor krijgt de badkamer een rustige sfeer en kunt genieten van het prachtige ontwerp van de badkamer. Bij Budget-Sanitair vind u doucheschermen in diverse afmetingen voor elk budget. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor de badkamer van uw dromen!

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2


Verschillende soorten doucheschermen

Tegenwoordig is de inloopdouche met recht een ontzettend populair product. Door het minimalistische design past de inloopdouche in elke moderne badkamer. Omdat niet alle badkamers hetzelfde zijn, worden doucheschermen in verschillende soorten en maten gemaakt. In een ruime badkamer is een vrijstaande inloopdouche een echte aanwinst. Een vrijstaand douchescherm wordt met stabilisatiestangen aan de muur gemonteerd en beschikt daardoor aan beide zijden over een inloop.

Als de douche in een hoek of een brede nis geplaatst wordt, is een wand-gemonteerde inloopdouche ook goede optie. Deze wordt met een metalen profiel aan de wand gezet. Dit profiel heeft een stelmogelijkheid, waardoor de wand ook prima op een douchevloer met afschot geplaatst kan worden. Om de inloop van deze inloopdouche te verkleinen kan gebruik gemaakt worden van een zijscherm. Zo heeft u nog minder last van water in de badkamer.

Voor een douchebad zijn speciale badschermen beschikbaar die ervoor zorgen dat het water in het bad blijft tijdens het douchen. Deze schermen zijn korter dan de inloopdouches en worden met een scharnierend profiel aan de muur gemonteerd. Zo kan het scherm weggevouwen worden als er geen gebruik wordt gemaakt van de douche.


Beste prijs/kwaliteit verhouding

Alle doucheschermen van Budget-Sanitair zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas. Hierdoor zijn de schermen zeer sterk en stabiel. Omdat wij deze doucheschermen voor zeer scherpe prijzen aanbieden krijgt u bij Budget-Sanitair de beste prijs/kwaliteit verhouding.


Waarom een douchescherm?

Een douchescherm biedt naast de luxe uitstraling en ruime sfeer ook een praktisch voordeel ten opzichte van een douchecabine. Door het minimalistische ontwerp zijn de doucheschermen zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een douchescherm met ANTI-KALK coating. Dit is een NANO-coating die in het glas is verwerkt, waardoor water direct naar beneden glijdt. Zo krijgt kalk geen kans om zich te hechten aan het glas.


Doucheschermen op maat

Budget-Sanitair levert doucheschermen in alle standaard afmetingen. Wanneer u een douchescherm in een specifieke afmeting nodig hebt die niet online verkrijgbaar is kunnen wij een douchescherm op maat leveren. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom. Wij kunnen dan samen met u naar de beste oplossing kijken.