Standaard spiegel

Bent u op zoek naar een mooie spiegel voor inde badkamer? Dan bent u bij Budget-Sanitair aan het goede adres. Een spiegel is een onmisbaar element in de badkamer waar elke dag gebruik van wordt gemaakt. Bij Budget-Sanitair vindt u een groot assortiment spiegels in diverse afmetingen. Zo vindt u dus altijd een spiegel die bij de rest van uw badkamer past.


Ontwerp

Spiegels zijn te krijgen in allerlei soorten en maten. Denk alleen al aan de vorm. De keuze voor een ronde spiegel of vierkante spiegel kan een grote invloed hebben op de uitstraling van uw badkamer. Naast de vormen zijn er ook verschillende afwerkingen. Een aluminium of houten afwerklijst aan de rand van de spiegel is een veelvoorkomende afwerking. Door het wisselen van een spiegel kunt u gemakkelijk en snel een andere sfeer in uw badkamer creëren.


Verlichting

De standaard spiegels van Budget-Sanitair zijn niet voorzien van verlichting. Wilt u toch graag goed licht als u voor de spiegel staat? Dan kunt u kiezen voor een spiegel met verlichting of een losse spiegellamp bij uw favoriete spiegel. U vindt een ruime keuze aan spiegels en verlichting op onze website.