Inbouwreservoir

Iedereen kent de ouderwetse toiletten met het opbouw reservoir. Dit is natuurlijk erg praktisch, maar vanuit het oogpunt van design gekeken niet erg mooi. Hiervoor is het inbouwreservoir uitgevonden. Deze wordt in een ombouw weggewerk, zodat u er overheen kan tegelen. Het resultaat hiervan is een strakke afwerking en een rustige uitstraling. De bediening van het inbouwreservoir wordt gedaan met een bedieningspaneel aan de voorzijde. Afhankelijk van het model inbouwreservoir zijn deze bedieningspanelen in een aantal vormen en kleuren te combineren.


Diverse modellen

De standaard inbouwreservoirs hebben een hoogte van 110-120cm en zijn geschikt voor montage tegen een rechte wand. Dit zal in de meeste situaties een prima oplossing zijn. Voor toiletten met weinig ruimte zijn er gelukkig een aantal alternatieven. Zo levert Geberit een model dat geschikt is voor montage in een hoek. Hierdoor kunt u de beschikbare ruimte vaak efficiënter benutten. Ook kan er een extra laag reservoir van 80-90cm geplaatst worden. Handig voor als u het reservoir ergens onder wilt plaatsen. Budget-Sanitair levert dus voor elke situatie een geschikt inbouwreservoir.


Onze assortiment

Naast het welbekende merk Geberit leveren wij ook inbouwreservoirs van andere A-merken als Wisa, Grohe en Plieger. Combineer deze met onze grote collectie wand toiletten. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij met deze A-merk reservoirs een aantal complete toiletsets samengesteld. Zo weet u zeker dat u alle benodigde onderdelen voor een compleet toilet hebt.


Prijzen

Bij Budget-Sanitair werken wij nauw samen met onze leveranciers, waardoor wij goedkoop inkopen en deze kortingen direct door kunnen voeren in onze prijzen. Zo kunnen wij u ontzettend scherpe prijzen bieden.