Douchekolom

De douchekolom is een opkomende trend in de badkamers en een echte aanrader als u van een heerlijk ontspannen douche houdt. Gemakkelijk te monteren en voorzien van diverse opties als een regendouche, handdouche en massagejets. U heeft alleen een warm- en koudwateraansluiting nodig om de douchekolom van water te voorzien. Zo tovert u simpel en snel uw douchecabine om in een plek van ultieme ontspanning. Geniet van een heerlijke douchesensatie die u normaal alleen in een wellness centrum vind.


Prijs en opties

Bij Budget-Sanitair vind u een ruim assortiment douchekolommen met verschillende opties. U heeft al een complete douchekolom inclusief een mengkraan en massagejets vanaf €120,-. De grote stortdouche geeft u de ervaring van een zachte regenbui met een aangename temperatuur, terwijl u geniet van een heerlijke watermassage uit de massagejets. .In het hogere prijssegment vindt u opties als een waterval douche en thermostatische mengkraan. Wij doen er alles aan om de prijzen zo scherp mogelijk te houden, zodat er voor elk budget een passende douchekolom beschikbaar is.


Design

Om een eenheid in de badkamer te creëren is het belangrijk dat de douchekolom bij de rest van het interieur past. Daarom levert Budget-Sanitair douchekolommen met een grote keuze in designs. Van RVS douchekolommen tot een glazen paneel met een designmotief, het is allemaal mogelijk. Met het juiste design maakt u van uw eigen douche een wellness paradijs. Kom langs in onze showroom en zie hoe een douchekolom uw badkamer een luxe uitstraling geeft!