Toiletkraan

Wanneer uw toilet aan een vernieuwing toe is moet u zeker niet vergeten naar een nieuwe toiletkraan te kijken. Deze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle denkbare designs en kunnen uw toilet meteen een andere uitstraling geven. Een toiletkraan is bedoeld om op een fontein te plaatsen en is daarom kleiner uitgevoerd dan een standaard wastafelkraan. Zo kan in het toilet toch een klein fonteintje geplaatst worden zonder dat het water over de randen stroomt.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2


Soorten toiletkranen

Bij Budget-Sanitair vind u verschillende soorten toiletkranen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij deze onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo vind u gemakkelijk en snel de toiletkraan die het beste bij u past.


Toiletkraan of wastafelkraan

Om het toilet zo optimaal mogelijk in te richten is het toiletmeubilair vaak zo compact mogelijk uitgevoerd. Dit zie je ook terug in de toiletkraantjes. Een toiletkraan, of fonteinkraan, is speciaal gemaakt om te combineren met een fonteintje. Daarom zijn deze kraantjes kleiner dan een wastafelkraan. Omdat een toiletkraan alleen is gemaakt om de handen te wassen is de kraan voorzien van enkel een aansluiting voor koud water.


Ontwerp

Budget-Sanitair heeft een groot assortiment kranen in verschillende designs en materialen als messing, verchroomd messing en RVS. Kijk voor een modern toilet naar een vierkant of rond model met strakke lijnen. Onze kranen met een kruisgreep zijn perfect voor een klassieke of landelijke sfeer.

Wilt u dezelfde stijl ook in de badkamer doorvoeren? Dit kan met de kranen uit onze complete series. Zo vind u gemakkelijk een toiletkraan, wastafelkraan en douchekraan in hetzelfde design.