Douchen

Zoekt u een nieuwe douche voor in de badkamer? Kijk dan vooral op onze website aangezien wij het grootste aanbod aan douches hebben in alle mogelijke soorten en maten. Wellicht zoekt u een moderne cabine, of die prachtige inloopdouche zoals u die kent uit een wellness spa. Bij ons bent u aan het juiste adres en dat ook nog eens voor de allerlaagste prijs. Onze douches zijn te bestellen met een douchebak, maar het is tegenwoordig ook in om een douchecabine rechtstreeks op de tegelvloer te plaatsen. Dit zorgt voor een moderne en minimalistische uitstraling. Om dit plaatje compleet te maken kunt u kiezen voor een stijlvolle douchegoot, welke in diverse uitvoering beschikbaar is.


Assortiment

Budget Sanitair levert een zeer ruim assortiment van verschillende douche oplossingen in iedere prijsklasse. Om u te helpen bij uw keuze hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de mogelijkheden.

• Douchecabines
• Gesloten douchecabines
• Inloopdouches
• Douchedeuren
• Douchebakken
• Badschermen


Douchecabines

Met een douchecabine tovert u een hoek van uw badkamer om tot een stijlvolle en praktische douche oplossing. U kunt zelf bepalen of u een douchecabine mét of zónder douchebak wilt plaatsen. Hiermee creëert u zelf de gewenste stijl in de badkamer.


Gesloten douchcabines

Een complete gesloten douchecabine is een goede oplossing wanneer u zonder al teveel moeite een douchecabine wilt plaatsen. Deze douchecabines worden meestal inclusief douchebak en sifon geleverd. Veel gesloten douchecabines beschikken naast een hoofd- of handdouche ook nog over massagejets, waarmee u het ultieme douchegenot kunt creëren.


Inloopdouches

Tegenwoordig veel terug te vinden in menig badkamer. De inloopdouche bestaat eigenlijk uit één grote glazen wand die met een metalen profiel op de muur gemonteerd wordt. Deze wand wordt koud op de tegelvloer geplaatst en is zeer geschikt om te combineren met een stijlvolle douchedrain.


Douchedeuren

Een douchedeur is de ideale oplossing om een nis in uw badkamer tot douchecabine op de toveren. Budget Sanitair levert douchedeuren in diverse uitvoeringen, waardoor er altijd een geschikte douchedeur voor u te vinden is.


Douchebakken

Zoals gezegd wordt er niet altijd meer voor een douchebak gekozen, maar de bak gaat zeker mee met zijn tijd. Wij bieden een ruime collectie aan modellen in verschillende materialen en vormen.


Badschermen

Voor als u een bad thuis heeft en deze ook gebruikt als douche, dan is de badscherm perfect! Geen water meer over de badkamervloer zonder dat u een douchegordijn nodig heeft. Dit geeft gelijk een hele andere uitstraling.