Wastafels

Behalve dat uw wastafel praktisch in gebruik en gemakkelijk schoon te houden moet zijn, is het natuurlijk ook een eyecatcher in toilet, douche en badkamer. Daarom bieden wij een grote assortiment aan mooie en gebruiksvriendelijke wastafels. Of u nu kiest voor een complete set, of dat u zelf uw sanitair samen stelt, bij Budget Sanitair bent u in ieder geval aan het juiste adres voor kwaliteit met de laagste prijs.


Design

Tegenwoordig is er een ruime keuzemogelijkheid als het op inrichting van de badkamer aankomt. Denk aan een klassieke look, een landelijke uitstraling of juist een moderne en strakke stijl. Alle variaties zijn bij Budget Sanitair mogelijk. De diverse stijlen wastafelmeubels geven weer zoveel extra mogelijkheden in de wastafels en waskommen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een opbouw wastafel, of een kom die bovenop de onderkast komt te staan.


Materiaal

Naast vorm en design is het materiaal ook van belang om de juiste keus in materiaal te maken. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden aan materiaal:

• Keramiek
• Glas
• Natuursteen of hardsteen
• Mineraalmarmer
• Metaal
• Kunststof
• Soorten


Soorten wastafels

Om het grote assortiment overzichtelijk te maken, hebben wij de verschillende soorten wastafels onderverdeelt in de groepen wastafels, fonteinen en gootstenen. Ook in elk van deze categorieën is de keus groot. Een zeer populair artikel is de meubelwastafel, welke gecombineerd wordt met een wastafelmeubel. Deze zijn verkrijgbaar met een enkele wastafel of een dubbele wastafel. De vroeger gebruikelijke hangende modellen zijn natuurlijk ook meegegaan met de tijd en uitstraling.

Voor toiletten wordt vanwege de beperktere ruimte vaak gebruik gemaakt van een fontein. Dit is een klein wastafeltje dat weinig ruimte inneemt. Veel fonteintjes kunnen ook gecombineerd worden met een toiletkastje, waardoor u wat opbergruimte in het toilet kan creëren.


Vragen en advies

Heeft u een vraag of alleen al interesse? Bij Budget Sanitair kunt u altijd vrijblijvend terecht via de mail, per telefoon of natuurlijk in de showroom. Wij zijn u graag van dienst.