Stortdouche

Voor een pure douche beleving gaat er niets boven een luxe stortdouche. Door de grote douchekop wordt u volledig met water overspoeld, waardoor het een lijkt of u in een heerlijk zachte regenbui staat. Het resultaat is dat u elke ochtend met frisse energie de dag tegemoet gaat en ’s avonds rustig ontspant na een drukke dag. Verwen uzelf met de stortdouches van Budget-Sanitair, u zult nooit meer iets anders willen!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Inbouw regendouche

Voor de perfecte afwerking van uw nieuwe badkamer kiest u voor een inbouw regendouche. Al het leidingwerk wordt in de muur weggewerkt voor een zeer strakke afwerking en rustgevende uitstraling. Ontspannen onder de douche wordt hierdoor nog makkelijker! De inbouwdouches en bijbehorende kranen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vind u bij Budget-Sanitair altijd de inbouw regendouche die bij uw badkamer past.


Opbouw regendouche

Wilt u ook uw huidige douche vervangen voor een heerlijke stortdouche? Maar wilt u niet alle rommel van een verbouwing? Kies dan voor een opbouw regendouche. Deze sluit u gemakkelijk aan op de bestaande muurplaat en een extra steunpunt. Zo hoeft u geen leidingen om te leggen en kunt u toch genieten van een ontspannende stortdouche.


Onze merken

Naast de bekende A-merken als Grohe en Plieger levert Budget-Sanitair ook stortdouches van een aantal huismerken. Verkrijgbaar in diverse prijsklassen en voorzien van een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Zo weet u zeker dat u voor topkwaliteit niet teveel betaald!