Keukenkraan

Ook op het gebied van keukenkranen heeft Budget Sanitair een groot assortiment dat aan dezelfde kwaliteitseisen als onze badkamerkranen voldoet. Toch zijn de eisen aan een keukenkraan net wat anders dan de badkamerkranen. Een keukenkraan is vaak een hoger model zodat u voldoende ruimte heeft in de wasbak die veelal ook een stuk dieper is. Het is tegenwoordig ook een trend om keukenkraan met afneembare handdouche te plaatsen. Dit is vooral handig wanneer u de vaat wilt afspoelen voordat deze de vaatwasser in gaat.


Design en kleur

Het design van een keukenkraan is persoonlijk. Daarom heeft Budget-Sanitair veel verschillende stijlen in het assortiment. Daarnaast is ook de kleur van de kraan een belangrijke factor. Als u aan de kleur van een kraan denkt, zal glanzend chroom het eerste zijn wat u te binnen schiet, maar tegenwoordig zijn er veel meer kleuren mogelijk. Bij Budget-Sanitair hebben we ook keukenkranen in mat chroom of RVS look. We hebben zelfs keukenkranen in mat wit of zwart. Heeft u een nog specifiekere wens, vraag het dan aan één van onze adviseurs.


Prijs

Niet alleen op het gebied van sanitair hebben wij zeer goede prijzen. Ook onze keukenkranen zijn ontzettend scherp geprijsd. Wij hebben namelijk de beste deals met onze leveranciers en deze scherpe prijzen voeren wij direct door naar u als klant! Daarnaast hanteren wij een hoge lat als het om kwaliteit gaat, zodat u altijd verzekerd bent van de best prijs/kwaliteit verhouding.