Whirlpool

Een bad nemen in een whirlpool is een heerlijke manier om helemaal te ontspannen. Zo kunt u na een drukke werkdag weer helemaal tot rust komen. Whirlpools zijn leverbaar in vrijwel alle afmeting waarin een standaard bad geleverd kan worden, zodat een whirlpool in bijna elke badkamer geplaatst kan worden. Wij leveren bijna al onze whirlpools kant en klaar voor de inbouw in uw badkamer.


Soorten whirlpools

Whirlpools kunnen uitgerust worden met 2 verschillende soorten systemen. Dit zijn de systemen met Aerojets en de Hydrojets. De Aerojets zitten in de boden van de whirlpool en zorgen voor de bubbels. Deze bubbels hebben een ontspannende werking op de spieren en stimuleren de bloedsomloop. De Hydrojets worden in de wanden van het bad geplaatst en werken met waterstralen die de huid masseren. Voor het ultieme genot kunt u ook een whirlpool met een combinatie van Aero- en Hydrojets krijgen.


Verwarming

Naast de Aero- en Hydrojets is het ook mogelijk om een verwarmingselement in de whirlpool te plaatsen. Hierdoor blijft het water warm, waardoor u nog langer kunt genieten van uw whirlpool. Het plaatsen van een verwarmingselement is alleen mogelijk in combinatie met een systeem met Hydrojets.


Whirlpool naar wens

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft kunt u bij Budget Sanitair uw whirlpool naar wens laten maken. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.