Budget Sanitair reviews

8,7/10 met 65 beoordelingen

- 4 januari 2019

Op de site staat bij verschillende producten vandaag besteld morgen in huis. Helaas moesten wij ruim anderhalve week wachten waardoor we een hoop oponthoud hadden. En telefonische wachttijden zijn echt niet normaal. 7 wachtenden voor me en dan na 49 minuten wachten nog steeds 3 voor me Toen heb ik opgegeven.

- 24 april 2018

Wij hebben een poos geleden een aantal producten besteld. De wastafel meubel kast bleek gebroken te zijn wat kan gebeuren. Na contact te hebben opgenomen met de klanten service zitten wij na een week nog steeds te wachten op antwoord laat staan de service die je van het bedrijf zou verwachten... in afwachting van antwoord zitten wij nu al een week langer zonder bruikbare badkamer omdat wij niet verder kunnen. Tot nu toe service van niks.

- 31 december 2017

Helemaal top hoor prima spullen voor een leuke prijs en snelle levering . Ik zeg doen dus......

- 30 december 2017

Prima product en snelle levering

- 28 november 2017

Perfecte dienstverlening en een duidelijke website

- 26 november 2017

goede prijs verhouding netjes en stevig ingepakt en snel in huis.

- 25 november 2017

Erg prettig bedrijf. Duidelijke informatie en snelle levering

- 25 november 2017

Prima site groot assortiment. Snelle levering en goede communicatie. Scherpe prijsstelling.

- 25 november 2017

Twee volledige hangwc besteld . Op dag van levering breekt de chauffeur een wcpot. Aan telefoon horen we 2x dat ze erachteraan gingen voor een nieuwe te leveren. Nu bijna 2 weken later nog altijd niets.

- 23 november 2017

Onwijs slechte kwaliteit douchecabine geleverd. Nog nooit meegemaakt zeggen ze. Helaas had ik beter eerst de slechte recensies op Facebook moeten lezen. Het betreft bij ons de Kerra Laguna gesloten douchecabine. Slangenklemmen allemaal lek doucheslang klapte onder druk van water douchekop functioneerde niet afvoer lek stop van het bad liet water door adapter maakte herrie slangen aan de achterzijde van de cabine klapten onder druk van het water. Nadat de levering al bagger was heeft het vervolgens een maand geduurd voordat we als garantie alle spullen compleet hadden. Helaas ook nog eens verkeerd slang aan de krappe kant en alles was gebruikt vies en onder de stof op de afvoer en de doucheslang na deze zaten wel in de verpakking. De rest van de troep lag dus al ergens en is op zeker niet besteld. Helaas heel veel extra kosten moeten maken hier niet eens een excuus voor ontvangen laat staan een tegemoetkoming want ze hebben zich qua regeltjes prima ingedekt om deze rommel met veel winst te verkopen. Eenmaal betaald is hier de klantvriendelijk en de beloofde service ver te zoeken En ja we hebben de moeite genomen in Harderwijk te gaan kijken naar het “uitgebreide” assortiment. Daar stond dit baggerding niet bij maar er werd ons gewezen op een soortgelijke kwaliteit. Helaas alles behalve dat Nogmaals laat je niet in de maling nemen

Geachte heer/mevrouw, bedankt voor het achterlaten van deze review. Wij vinden het vervelend dat het geleverde product meerdere defecten heeft, natuurlijk proberen wij op al onze producten een zo goed en snel mogelijke service te verlenen. In ons systeem zie ik dat er een aantal producten besteld moesten worden zoals een hoofddouche en de adapter, de overige onderdelen hadden wij op voorraad, helaas kan een bestelling van onderdelen langer duren dan de cabine zelf doordat dit apart besteld moet worden bij de fabrikant. Excuses voor het ongemak dat hieruit is voortgekomen. Vriendelijke groet, Team Budget-Sanitair

Artikelen 1 tot 10 van 65 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7