Budget Sanitair reviews

8,6/10 met 66 beoordelingen

- 17 juli 2019

Douchedeur besteld waarvan levertijd veel langer bleek dan op de website stond aangegeven. Hier reageerden ze nogal laconiek op. Na de levering bleek er een deel te missen van de deur er zijn alleen glasplaten en aantal rubbers geleverd. Contact opgenomen met klanten service die niks kunnen doen me alleen maar konden doorverwijzen naar het contact formulier op de website. Na ongeveer 2 dagen zal er contact worden opgenomen Sorry hoor na verlate levering heb ik monteur geregeld die m komt plaatsen en dan kan ik niet eens iemand spreken die iets weet. Echt te slechte service voor woorden Rest van deur die nog in het magazijn bleek te staan is na mijn mail wel snel geleverd de volgende dag. Helaas was mijn monteur toen al weer bezet. En na controle van nalevering bleek er alsnog een rubber te ontbreken. Deze heb ik nog niet ontvangen dus mijn douchedeur is nog steeds niet geplaatst

- 4 januari 2019

Op de site staat bij verschillende producten vandaag besteld morgen in huis. Helaas moesten wij ruim anderhalve week wachten waardoor we een hoop oponthoud hadden. En telefonische wachttijden zijn echt niet normaal. 7 wachtenden voor me en dan na 49 minuten wachten nog steeds 3 voor me Toen heb ik opgegeven.

- 24 april 2018

Wij hebben een poos geleden een aantal producten besteld. De wastafel meubel kast bleek gebroken te zijn wat kan gebeuren. Na contact te hebben opgenomen met de klanten service zitten wij na een week nog steeds te wachten op antwoord laat staan de service die je van het bedrijf zou verwachten... in afwachting van antwoord zitten wij nu al een week langer zonder bruikbare badkamer omdat wij niet verder kunnen. Tot nu toe service van niks.

- 31 december 2017

Helemaal top hoor prima spullen voor een leuke prijs en snelle levering . Ik zeg doen dus......

- 30 december 2017

Prima product en snelle levering

- 28 november 2017

Perfecte dienstverlening en een duidelijke website

- 26 november 2017

goede prijs verhouding netjes en stevig ingepakt en snel in huis.

- 25 november 2017

Erg prettig bedrijf. Duidelijke informatie en snelle levering

- 25 november 2017

Prima site groot assortiment. Snelle levering en goede communicatie. Scherpe prijsstelling.

- 25 november 2017

Twee volledige hangwc besteld . Op dag van levering breekt de chauffeur een wcpot. Aan telefoon horen we 2x dat ze erachteraan gingen voor een nieuwe te leveren. Nu bijna 2 weken later nog altijd niets.

Artikelen 1 tot 10 van 66 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7