WC pot

Welke wc pot kies jij?

Een wc pot kopen klinkt eenvoudig. Niet als je weet wat alle mogelijkheden zijn! Kies je voor een traditioneel staand toilet? Of ga je voor een stijlvol hangend toilet? Wil je daar een bidet bij of een urinoir? Of een toilet en bidet in één? Ons grote assortiment wc potten geeft je de mogelijkheid om al deze opties te bekijken en uiteindelijkde wc pot te kopen waarbij aan al jouw wensen is gedacht.

Een design wc pot hangend

Een wc pot hangend praktischer? Ja zeker! Een hangend toilet wordt bevestigd aan de muur, waardoor het toilet makkelijker schoon te houden is. Naast hygiëne is er ook aan het design gedacht. Een wc pot hangend is in veel verschillende stijlen te bestellen. Wat we veel zien op het moment is een strak toilet, zonder naden en randen. Daarnaast heb je ook nog de optie voor een softclose en quickrelease zitting. Hierdoor sluit de deksel geruisloos en is deze makkelijk te verwijderen voor het schoonmaken van het toilet.

Verhoogd toilet voor nog meer comfort

Een verhoogd toilet verhoogd het gebruiksgemak voor senioren of mensen met lichamelijke moeite. In de volksmond noemen we een verhoogd toilet ook wel een seniorentoilet. Een standaard toilet maakt het gaan zitten en weer opstaan lastiger voor mensen die een oudere leeftijd hebben bereikt of last hebben van hun gestel.

Een bidet kopen voor extra hygiëne

Is hygiëne belangrijk voor jou? Een bidet is de perfecte aanvulling voor de wc pot. Na een bezoekje aan het toilet gebruik je de bidet om jezelf nog even extra te reinigen daar beneden. vochtige doekjes staan dus niet meer op het boodschappenlijstje!  

Een toilet kopen met een beetje hulp van ons

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor wc pot je gaat kopen? Bekijk eerst rustig het gehele assortiment op onze webshop. Blijft de keuze lastig? Onze sanitair experts staan voor je klaar in onze badkamer showroom Harderwijk.