Toiletkastje

Als u in het toilet vaak opbergruimte tekort komt kan een toiletkastje een goede oplossing zijn. Dit is een compact meubel voor in het toilet en voorzien van een fonteintje. Omdat het kastje niet groter is als het fonteintje verliest u geen ruimte in het toilet. Met een toiletkastje heeft u niet alleen een opgeruimd toilet, het zorgt ook nog eens voor een mooie uitstraling.


Materiaal en kwaliteit

Onze toiletkastjes zijn gemaakt van stevig MDF, dat afgewerkt is met een hoogwaardig meubelfineer. Hierdoor is het mogelijk om de toiletkastjes in veel verschillende kleuren te maken. Ook zijn alle deuren van onze toiletkastjes voorzien van een soft-close mechanisme. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of u het deurtje te hard dicht gooit. Het soft-close mechanisme zorgt ervoor dat het deurtje altijd subtiel gesloten wordt.


Toebehoren

Houdt u bij de aanschaf van uw toiletkastje ook rekening met de toebehoren. Denk aan een toiletkraan, sifon en afvoerplug. Zo heeft u meteen uw nieuwe toiletkastje compleet en klaar voor gebruik.


Toiletkast kopen

Bij Budget-Sanitair vindt u ons complete assortiment in webshop. Hier bestelt u dus gemakkelijk uw nieuwe toiletkastje. Wilt u toch graag het product in het echt zien? Budget-Sanitair heeft een showroom van 800m2 waar u veel producten kunt bekijken. Onze adviseurs helpen u dan ook graag verder!