Spiegelkast

Vooral in de kleinere badkamer kan een spiegelkast een perfecte oplossing zijn om opbergruimte te creëren. Omdat de kast achter de spiegel geplaatst is neemt het geen extra ruimte in beslag. Bijkomend voordeel is dat u gemakkelijk alle kleine toiletartikelen in de kast kunt plaatsen, waardoor deze altijd binnen handbereik staan. Spiegelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat u bij Budget-Sanitair altijd een spiegelkast kunt vinden die perfect bij uw badmeubel aansluit!


Verlichting

In badkamers met een enkele verlichting is het vaak een uitdaging om jezelf goed te kunnen zien in de spiegel. Daarom biedt Budget-Sanitair spiegelkasten met verlichting aan. Deze verlichting zit vaak in de spiegel weggewerkt. Heeft u een spiegelkast zonder verlichting, maar wilt u wel graag goed verlicht worden? Wij hebben losse spiegellampen in prachtige designs die u op iedere spiegelkast kunt monteren. Zo heeft u altijd een prettige verlichting tijdens het scheren of aanbrengen van de make-up.


Materiaal

De meeste spiegelkasten zijn gemaakt van MDF dat is afgewerkt met een hoogwaardig meubelfolie. Het meubelfolie zorgt ervoor dat de spiegelkast waterafstotend wordt, waardoor deze perfect in de badkamer geplaatst kan worden. Ook heeft u de keuze uit een aantal aluminium spiegelkasten. In combinatie met een houtlook tegel geeft dit een prachtige industriële look in de badkamer.


Showroom

Budget-Sanitair beschikt over een showroom van 800m2 waar u op uw gemak een deel van onze producten kunt bekijken. Kom gerust langs om inspiratie op te doen, onze adviseurs staan klaar om u te helpen met uw vragen.