Wastafel afvoer

Als u een wastafelafvoer zoekt bent u bij Budget-Sanitair aan het goede adres. Wij hebben afvoeren in alle soorten en maten, van standaard kuststof tot metalen design sifons. Al onze wastafel afvoeren zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal, waardoor u van een lange levensduur bent gegarandeerd.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2


Sifon

Een wasbak moet voor de afvoer van het gebruikte water aangesloten worden op het rioleringsnetwerk. Om vervelende luchtjes buiten te houden wordt er voor deze aansluiting gebruik gemaakt van een sifon. In het sifon blijft altijd een laagje water staan, waardoor er geen open verbinding met het rioleringsnetwerk is.

Budget-Sanitair levert naast de standaard witte kunststof sifons ook prachtige metalen design sifons. Dit is vooral belangrijk wanneer het sifon in het zicht hangt, zoals bij een fonteintje of een los wastafelblad. Onze design sifons zijn te krijgen in een vierkant en ronde uitvoeren, in zowel verchroomd als RVS look. Zo kiest u het sifon dat perfect bij de stijl van uw kraan past.


Afvoerplug

De moderne wastafel wordt niet meer uitgevoerd met een rubberen plug aan een kettinkje, maar met een afvoerplug. De afvoerplug, ook wel waste of click-waste genoemd, geeft de wastafel een luxe uitstraling en is gemakkelijk in gebruik. Een click-waste kan geopend en gesloten worden door er simpelweg op te drukken. Net als de sifons zijn de afvoerpluggen ook te krijgen in verchroomd of RVS look voor een prachtige afwerking van de wastafel.