Bestelinformatie

Online bestellen kan bij Budget Sanitair 24 uur per dag 7 dagen per week, het hele jaar door. U kunt direct een bestelling plaatsen, wij vragen enkel een aantal persoonsgegevens die wij nodig hebben om gemakkelijk contact met u op te nemen. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig:

  • Selecteer uw product en leg ze in de winkelwagen.
  • Voer uw adresgegevens in.
  • Beslis of u de producten wilt laten versturen of afhalen.
  • Kies uw betaalmethode en u ontvangt een bevestigingsmail van ons. 
 

Verzenden

Bij ieder product staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. Indien u meerdere producten besteld dient u uit te gaan van het product met de langste levertijd. Uiteraard doen wij ons best zo spoedig mogelijk de artikelen te leveren.

Budget Sanitair doet er vanzelfsprekend alles aan de producten binnen de genoemde termijn te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan dus voorkomen dat bepaalde termijnen niet gehaald worden, geheel buiten onze schuld om. De levertijden zijn daarom indicaties waarin het normaliter te realiseren is.

U kunt zelf bepalen of u de goederen laat leveren of gaat afhalen. Vanzelfsprekend bespaart u met afhalen de bezorgkosten. Indien u de goederen wilt laten leveren nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Voor de duidelijkheid, sommige producten moeten eerst binnen komen, voordat wij contact met u opnemen om een leverafspraak te maken.  

Normaliter worden de bestelde artikelen allemaal in één keer afgeleverd zodat de kosten beperkt blijven. Toch kan het zo zijn dat de levertijd tussen bepaalde producten erg groot is. U wilt al beginnen met de installatie van uw badkamer. Neem dan even contact op met onze klantenservice en wij gaan opzoek naar de best mogelijke oplossing.

Zoals beschreven in artikel 13:6 van onze algemene voorwaarden bestaat ons leveringsgebied uit Nederland en België. Leveringen op de Waddeneilanden of buiten het leveringsgebied dienen aangevraagd te worden door de consument.

Leveren op etage

Onze vervoerder brengt de spullen naar de eerste voordeur. Indien u in een flat of appartementencomplex woont, worden de goederen afgezet bij de ingang van het complex. 

 

Leverkosten

In Nederland: 

Gratis verzending vanaf        € 100,00

Kleine pakketten                     € 6,95
Grote pakketten                      € 14,95
Klein transport                         € 25,00 
Groot transport                        € 30,00 

Er bestaat wel een uitzondering. Indien u woonachtig bent op een wadden-eiland, kan het zijn dat er extra transportkosten in rekening gebracht moeten worden. Dit geldt enkel voor vrachtwagen vervoer. De pakketten vanaf € 100,- zijn nog steeds gratis. 

 

In België:

Klein pakket:                     € 14,95
Normaal pakket:               € 19,95
Groot pakket:                    € 30,00
Transport:                          € 60,00

Verzendingen naar het buitenland dienen aangevraagd te worden.

 

Afhalen

Indien gewenst kunt u de producten afhalen bij onze showroom. Hierdoor bespaart u bezorgkosten en levertijd. Voordat u de producten wilt komen afhalen dient u een afspraak te maken met ons. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Budget Sanitair
Braillestraat 7
3846 CP Harderwijk
Nederland
Tel: 0341-232323
Email: info@budget-sanitair.nl

Onze openingstijden zijn als volgt:
Zo. Gesloten
Ma. Gesloten
Di. 09:00 - 18:00 uur 
Wo. 09:00 - 18:00 uur
Do. 09:00 - 21:00 uur
Vrij. 09:00 - 18:00 uur
Za. 09:00 – 16:00 uur


De af te halen producten zijn niet altijd te bezichtigen in de showroom, houdt hier rekening mee.