Betalen

Uw bestelling kan op verschillende manieren betaald worden. Budget-Sanitair biedt verscheidene mogelijkheden hiervoor zodat iedereen kan betalen hoe hij of zij het wil. 

 

iDeal internetbankieren

Met iDeal kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd uw bestelling afrekenen. iDeal is net zo vertrouwd als internetbankieren en wordt ondersteund door Nederlands grootste banken. U kunt al gebruik maken van iDeal als u kunt internetbankieren. U heeft controle en overzicht over uw betaling en het loopt via uw eigen banksite. De banken die zijn aangesloten bij iDeal zijn de volgende:

  • ABN AMRO
  • ING
  • Rabobank
  • SNS Bank
  • Fortis
  • Friesland bank
  • ASN Bank
  • SNS Regio bank

 Het grote voordeel van iDeal is dat het hele proces snel werkt. De betalingen zijn zeer snel binnen en de bestelling wordt ook z.s.m. verstuurd. 

 

Vooraf overmaken

Één van de betaalopties is vooraf overmaken. Dit betekent dat u een orderbevestiging per mail van ons ontvangt. Hierin staan onze bankgegevens en het ordernummer. Aan de hand van deze mail kunt u de betaling voldoen. Pas zodra wij de betaling ontvangen hebben, worden de artikelen besteld. Bij vooraf overmaken kan gevraagd worden om een aanbetaling. De gemelde levertijd gaat in zodra de betaling bij ons binnen is.

 

Paypal

Paypal is een snelle, betrouwbare en innovatieve oplossing om te betalen. Met Paypal kunnen wij betalingen via creditcard, bankoverschrijvingen en betalingen vanaf rechtstreekse Paypalrekeningen ontvangen. Het voordeel van Paypal is dat er 24 verschillende valuta’s uit 190 landen worden geaccepteerd. U kunt makkelijk betalen door middel van een email te bevestigen. 

 

Contant betalen

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling onder Rembours te laten versturen. Dit houdt in dat u contant bij levering betaalt. Het bedrag dient ook daadwerkelijk contant betaald te worden, daar onze vervoerder niet werkt met mobiele pinapparaten. Voor vrachten onder Rembours brengen wij standaard € 15,- extra in rekening. Vanwege de extra administratie kosten die gemaakt worden. Mocht u het geld niet in huis hebben, wordt het product retour genomen.

U kunt ook contant betalen bij het afhalen van uw bestelling. Voordat u komt willen wij u verzoeken een afspraak te maken, zodat we het product kunnen klaar zetten en we zeker weten dat het aanwezig is.