Douchekraan

Een mooi douchekraan is bepalend voor de stijl van uw badkamer. Het maakt niet uit of u een moderne of klassieke uitstraling in de badkamer heeft, bij Budget-Sanitair vindt u zeker de douchekraan die past bij uw stijl. En dat ook nog eens voor de scherpste prijzen! Kijk op onze website of kom langs in onze showroom. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te helpen.


Inbouw douchekraan

Voor een moderne look in de badkamer kunt u gebruik maken van een inbouwdouchekraan. Bij een inbouw douchekraan worden alle leidingen en de kraan in de muur weggewerkt. Hierdoor krijgt het douchegedeelte een hele rustige en strakke uitstraling. Inbouw douchekranen zijn los verkrijgbaar, zodat u deze zelf kunt aanvullen met de gewenste stortdouche, handdouche en accessoires. Voor een extra scherpe prijs hebben wij een aantal complete sets samengesteld. Kijk hiervoor snel op onze webshop!


Thermostatische douchekraan

De douchekranen van Budget-Sanitair zijn verkrijgbaar met een mengkraan of een thermostatische kraan. Met een mengkraan regelt u zelf de verhouding tussen warm en koud water om de temperatuur te bepalen. Een thermostatische douchekraan stelt u vooraf in op de gewenste temperatuur. De kraan zorgt er dan voor dat het water op een constante temperatuur gemengd wordt, waardoor u kunt genieten van een optimaal comfort tijdens het douchen.